Mies jätti aurinkolasit ja kellon taidemuseon lattialle – luultiin taideteokseksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Melkeinpä mitä tahansa voidaan luokitella taiteeksi. Taidetta voidaan luoda lähes mistä tahansa ja lopputuloksena voi olla maalaus, patsas, installaatio tai vaikkapa kivikasa, minkä avulla taiteilija koittaa saada tuotua näkemystään esille.

Nyt eräs taidemuseon vieras teki pienen jekun muille museossa oleville. The Jack -niminen Twitter-käyttäjä julkaisi kanavallaan hauskat kuvat pilasta, jonka mies oli tehnyt abstraktia taidetta esittelevässä taidenäyttelyssä Dallas Museum of Art -nimisessä museossa.

Mies oli jättänyt taidemuseon nurkkaan hieman omaisuuttaan. Hän oli pinonut päällekäin omat aurinkolasinsa ja kellonsa, ja siirtynyt itse hieman sivummalle katsomaan, miten ihmiset reagoivat.

Mies halusi nähdä mitä tapahtuu, kun hän jättää kellon ja aurinkolasit maahan. Ei tullut varmasti miehelle yllätyksenä, mutta pilahan meni muille taidemuseon vierailijoille täydestä ja he pysähtelivät tavaroiden kohdalle keskustelemaan teoksesta.