Nyrkkeilytähti paljasti salaisen aseensa – jalassa kuusi varvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilyotteluissa tasapaino ja sen säilyttäminen on yksi ottelijan tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä hyvä tasapaino mahdollistaa nopeammat ja tehokkaammat liikkeet. Nyt voittamattomaksi väitetty nyrkkeilytähti Danny ”Swift” Garcia on paljastanut TMZ-verkkolehden kuvaajalle salaisen aseensa.

Splash
Splash

Garcia esitteli nimittäin oikean jalkansa, jossa on poikkeuksellisesti kuusi varvasta. Tavallisesti ylimääräinen varvas voisi tuoda ongelmia esimerkiksi kenkien ahtautena, mutta nyrkkeilijän mukaan varpaasta on hänelle hyötyä kehässä. Hän oli varpaastaan lapsena häpeissään, mutta sittemmin tilanne muuttui.

– Tästä syystä en koskaan menetä tasapainoani enkä ole koskaan kaatunut, Danny Garcia kertoi.

Splash
Splash