Miley Cyrus alastomana studiossa – kuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ovat varmasti ihmetelleet, miksi Miley Cyrus ei ole noussut otsikoihin samanlaisella tahdilla kuin vielä viime vuonna. Ei hätää, sillä poptähti on parhaillaan työstämässä uutta musiikkia ja epäilemättä myös uusia keinoja herättää kohua julkisuudessa.

Bandaiddddzzzzzzz

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

22-vuotias laulaja on lähettänyt faneilleen terveisiä studiosta Instagram-kuvien muodossa. Tähdelle tyypilliseen tapaan Mileyn vaatteet eivät meinaa pysyä hänen päällään edes nauhoitusten ohessa.

Mileyn tasselein peitetyt rinnat ovat nimittäin lähes jokaisessa kuvassa esillä. Cyrus julkaisi myös otoksen, jossa hän makaa kylpyammeessa täysin alasti. Tähti työstää parhaillaan uutta musiikkia tuottaja Mike Will Made Itin kanssa.

$ MAKAZZZ $ @mikewillmadeit

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi