Turistin uhkarohkeus kostautui – valtava aalto vei naisen mukanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joukko turisteja oli matkannut ihailemaan Aran saaria, Irlannissa. Saaren upeat maisemat ja nähtävyydet saivat turistit kaivamaan kameransa esiin. Yksi nähtävyyksistä oli Inis Moren rantakalliot, joissa sijaitsi suuri ”madonreikä”.

Muista poiketen yksi turisteista uskaltautui kuvaamaan näkymää lähietäisyydeltä. Intialaisturisti oli niin lumoutunut kauniista maisemasta, että hän hivuttautui mahdollisimman lähelle kallion reunaa. Turistien kauhuksi valtava aalto osui kallioon ja pyyhkäisi turistin alas reunalta.

Mirror-lehden mukaan turisti putosi 12-metriseltä kalliolta alas ja virtaus kuljetti hänet videoilla nähtyyn madonreikään. Kuin ihmeen kaupalla turisti onnistuttiin pelastamaan madonreiästä. Intialaisturisti kärsi järkytyksensä lisäksi murtuneesta nilkasta, mutta tulee toipumaan koettelemuksestaan.