Miley Cyrus ja Patrick Schwarzenegger erosivat!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on eronnut poikaystävästään Patrick Schwarzeneggerista viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunnan erosta on huhuttu pitkään, sillä Miley oli hiljattain kertonut lähipiirille heidän olevan tauolla suhteestaan.

Nyt pariskunta on virallisesti ilmoittanut suhteensa päättyneen. Monet ovat epäilleet, että eron syynä oli lopulta se, ettei Patrickin äiti Maria Shriver hyväksynyt poptähteä osaksi perhettä. Pariskunnan räiskyvä suhde oli aiheuttanut Marialle harmaita hiuksia suhteen alkutaipaleesta asti.

Erohuhut alkoivat todenteolla jyllätä, kun Patrick pongattiin juhlimassa useiden eri naisten kanssa Spring Break -juhlien aikaan. Daily Mail -lehden mukaan Patrick oli menettänyt Mileyn luottamuksen ja se sinetöi suhteen kohtalon. Vaikka ero on ottanut varmasti molempia koville, ei Mileyn vauhti ole hiipunut ja neitokainen on jatkanut villiä elämäntyyliään samaan malliin kuin aiemminkin.