Uskomaton näky Kiinassa – pakettiauto moottoripyörän kyydissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yangzhoun kaupungin liikennekameraan oli tallentunut erikoinen näky. Liikennepoliisit eivät olleet uskoa silmiään nähdessään liikenteessä moottoripyörän, jonka takavaunuun oli nostettu pakettiauto.

Motoristin ilmeestä päätellen kyseessä oli arkipäivänen keikka moottoripyörän kanssa. Valvontakameran videosta julkaistu kuva on saanut maailmanlaajuista huomiota. Kiinalaiset liikennepoliisit ovat huolestuneita kansalaistensa vaarallisista stunteista. Järjettömillä tempuillaan kiinalaiset aiheuttavat vaaran kaikille liikenteessä oleville.

Kuvien perusteella motoristi oli kuljettamassa pakettiautoa korjaamolle. Auton takarengas oli puhjennut ja renkaanvaihto oli edessä. Auton omistaja ei selvästikään halunnut käyttää perinteistä hinauspalvelua, joten auto nostettiin moottoripyörän kyytiin. Daily Mail -lehden mukaan hurjista lähtökohdista huolimatta motoristi selvisi määränpäähän ilman raportoituja onnettomuuksia.