Elokuvakaunotar uudelle uralle – majoittaa jatkossa ihmisiä

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Reese Witherspoon on saanut faninsa hämilleen julkaisemillaan salamyhkäisillä kuvilla ja viesteillä. Witherspoon päivitti hiljattain Instagramiin kuvan, jossa luki, että hänellä on salaisuus, joka paljastuu pian.

Us Weekly -lehti kertoi, että näyttelijättären salainen projekti on hotelilbisnes, johon tähtönen on suunnitellut hyppäävänsä mukaan miehensä Jim Tothin kanssa. Pariskunta on käynyt katsomassa Nashvillessä muutamia kiinteistöjä, jotka soveltuisivat hotellina toimimiseen. Pari aikoo perustaa yhdessä kaupunkiin hotellin.

Reesen faneille ei ole tullut yllätyksenä, että hän haluaa lähteä pyörittämään yritystä juuri Nashvillessä, sillä sieltä kaunotar on alunperin kotoisin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko pariskunta ostanut kaupungista kiinteistöä itselleen, mutta näillä näkymin naisesta tulee tulevaisuudessa hotellin omistaja.

#SecretProject….coming soon….

Kuva, jonka Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) julkaisi