Saara Aalto paljasti Facebookissa: ”Jaan kodin tyttöystäväni kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland -kilpailusta tähdeksi noussut laulaja Saara Aalto julkaisi taannoin yllättäen kiinankielisen albumin nimeltä Ai De Zhu Fu, joka on käännös nimestä Blessed With Love. Upea laulajatar on nyt noussut some-tähdeksi paljastuksellaan yksityiselämästään.

Saara nimittäin julkaisi hetki sitten Facebookissa synttäripäivityksen, jossa hän paljasti olevansa parisuhteessa naisen kanssa.

– Kiitos tuhannesti synttärionnitteluista. Päätin tässä 28 ikävuoden rohkeudella, että haluan elää omaa totuuttani tässä universumissa ja olla juuri sellainen kuin olen. Tässä maailmassa ei ikinä ole tarpeeksi rakkautta ja iloa, ja minäkin olen liian pitkään pantannut omaa onneani, Saara Aalto kirjoitti kuvansa yhteydessä.

– Ja nyt, juuri tänään, haluaisin sanoa teille, että olen onnellinen ja rauhallinen elämässäni, ja saan jakaa kodin ihanan, viisaan ja sielukkaan tyttöystäväni kanssa. Rakastakaa toisianne ja älkää ikinä pienentäkö sitä, mitä olette. Loistakaa ja olkaa avoimia, niin tämä maailma on meille kaikille parempi paikka.

Saara konsertoi ystäviensä kanssa pari vuotta sitten näyttävästi Helsingin Kulttuuritalon syyskauden avauskonsertissa. Saaran vieraina esiintyivät Robin, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku sekä Michael Monroe. Saara on konsertoinut Kiinassa tenori José Carrerasin vieraana. Saara vieraili lisäksi Shanghain kansainvälisellä elokuvafestivaalilla.

Kiitos tuhannesti synttärionnitteluista <3 Päätin tässä 28 ikävuoden rohkeudella, että haluan elää omaa totuuttani tässä…

Posted by Saara S. Aalto on 2. toukokuuta 2015