Kylpevän supermallin alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller on urallaan äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi eri lehtien äänestyksissä, mutta viime vuosina hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt Marisa on raskaana ja tehnyt vauvamasunsa kanssa näyttävän paluun.

PETA
PETA

Toista lastaan odottava Marisa Miller poseeraa nimittäin monien muiden julkkisten tavoin alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön kampanjassa. Tällä kertaa kohteena ovat vankeudessa elävät merieläimet, kuten delfiinit ja miekkavalaat. Delfiinejä elää vankeudessa myös Suomessa, Tampereella sijaitsevassa Särkänniemen eläinpuistossa. Marisa kertoo innostuneensa aiheesta nähtyään Blackfish-dokumentin, joka kertoi Sea Worldin miekkavalaista.

Taannoin Miller paljasti dieettinsä salaisuuden. Hän kertoi pysyvänsä hoikkana muotinäytöksiä varten syömällä ruokansa täysin alastomana.

– Järkevässä syömisessä on olennaista, että on tietoinen omasta vartalostaan. Helpoita se on kun vartalon näkee. Kun haluan pudottaa painoa minä puen ylleni vähemmän. En usko, että haluaisin syödä lautasellisen nachoja alastomana, Marisa Miller kertoi Women’s Health lehdelle.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissakin poseerannut 36-vuotias Marisa Miller poseerasi aikoinaan alastomana esimerkiksi Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Samassa Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.