Meripelastajia kohtasi uskomaton näky – koira ajeli yksin moottoriveneellä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian rannikolla veneillyt mies oli joutunut veden varaan pudottuaan veneensä kyydistä. Mies ei päässyt enää takaisin veneeseen ja hän joutui uimaan läheiselle rannalle turvaan. Kauhistuttava tilanne ei ollut ohi, sillä veneen kyytiin oli jäänyt hänen koiransa.

Onneksi vene ei ollut kaukana rannikosta ja apu oli lähellä, sillä monet olivat harrastamassa vesiaktiviteetteja aurinkoisena päivänä. Yksi sivullisista huomasi koiran ahdingon ja kuvasi pelastusoperaation videolle.

Video osoittaa, että moottorivene oli alkanut ajaa ympyrää. Kyydissä istukseli avuton koira, joka ei selvästikään tiennyt mitä sen pitäisi tehdä. Onneksi toiset veneilijät tavoittivat koiran ja vene onnistuttiin pysäyttämään. Metro-lehden mukaan koira oli pelastettaessa hyvässä kunnossa, jos ei oteta huomioon pyörimisliikkeen aiheuttamaa lievää pahoinvointia.