Markku From Finland teki paluun – näin hehkuttaa Pertti Kurikan Nimipäiviä

Euroviisut Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoisista Helsingin Euroviisuista tunnetuksi tullut Markku From Finland on viettänyt vuosia hiljaiseloa. Pertti Kurikan Nimipäivien viisuedustuksen myötä hän on kuitenkin palannut julkisuuteen. Markku on julkaissut YouTubessa uuden videon, jossa hän kommentoi Wienissä parhaillaan käynnissä olevia viisuja.

Markku toivottaa Pentti Kurikats -yhtyeelle kovasti onnea ja toivoo, että Elisabeth Rehnin aikoinaan ostamat Hornetit saattavat yhtyeen takaisin Suomeen voitokkaan euroviisufinaalin jälkeen. Voiton jälkeen Pentti Kurikats voisi myydä Helsingin Olympiastadionin kahteen kertaan kuin Cheek. Markun mukaan ensi vuonna Suomi voisi järjestää Euroviisut Sunny Car Centerissä.