On pojilla leikit! Virittivät kamerakopterin ampumaan ilotulitteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kamerakoptereiden avulla on kuvattu monia upeita videoita henkeäsalpaavista maisemista ja hurjista urheilulajeista. Eräät hurjapäät päättivät kuitenkin käyttää UAV-kuvauskopteria hieman toisenlaisiin tarkoituksiin.

Andy Stewart on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he juoksevat ilotulitteita ampuvaa lentolaitetta karkuun lumen päällä. Miehet ovat kiinnittäneet kopteriin sarjatulella ampuvia roomankynttilöitä, joiden ammuksia he juoksevat pakoon.

Miehet sytyttävät roomankynttilät ja lähtevät juoksemaan pakoon. Lennokki alkaa seuraamaan miehiä ja ampuu heitä samalla ilotulitteilla. Miehet saavat väisteltyä ammuksista suurimman osan, mutta yksi osuma miehiin tuli. Vaikka video saattaakin näyttää hauskalta, tätä ei kannata yrittää kotona.