F1-mogulin tytär esitteli bikinivartalonsa perheenlisäyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone synnytti reilu vuosi sitten esikoisensa, ja siitä saakka hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Aiemmin parrasvaloissa hyvin viihtynyt kaunotar on nyt tehnyt viimein paluun paparazzien tähtäimiin lomaillessaan perheensä voimin.

Splash
Splash

Ranskan Cannesissa on parhaillaan sankka joukko elokuvamaailman suurimpia tähtiä, mutta heidän lisäkseen kaupungissa lomailee myös F1-mogulin tytär perheineen. Heidät kuvattiin eilen rannalla, jossa Tamara esitteli raskauden jälkeisen bikinivartalonsa ensimmäisen kerran.

Ecclestone meni naimisiin bisnesmies Jay Rutlandin kanssa Ranskan Rivieralla vuonna 2013. Häiden raportoitiin maksaneen peräti seitsemän miljoonaa dollaria. Juuri ennen synnytystään Tarama Ecclestone julkaisi upean alastonotoksen, jossa näkyi paljas raskausajan kurveilla varustettu vartalo. Kaunotar laittoi kuvan oheen viestin, jossa hän kertoi odotuksen loppuhuipennuksen olevan viikon päässä.

Splash
Splash
Splash
Splash