Elastisesta tulee televisiotähti – saa oman musiikkiohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Elastinen on saavuttanut urallaan lähes kaiken mahdollisen. Ensi syksynä hän valtaa Helsingissä Hartwall Areenan ja bisnekset luistavat niin musiikin kuin kuntoilunkin saralla. Ensi syksynä vuorossa on uudenlainen aluevaltaus näköradion puolella.

Elastinen saa nimittäin oman musiikkiohjelmansa MTV3-kanavalle. Elastinen feat. on musiikki- ja viihdeohjelma, jonka joka jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista ja kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Vieraista jotkut ovat Elastiselle ennestään tuttuja ja toiset uusia tuttavuuksia. Kymmenen kohtaamisen tuloksena syntyy julkaisuvalmis kymmenen kappaleen kokonaisuus. Ohjelmasarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

– Oma televisio-ohjelma on pitkäaikainen unelmani, joka vihdoin täyttyi. Pääsen tekemään yhteistyötä ihailemieni huippuartistien kanssa ja luomaan uutta musiikkia. Musiikin tekemistä ei ole tv:ssä juuri näytettykään. Silloin artistit ovat aidoimmillaan, Elastinen sanoo.