Nosturi paloi soihtuna Ylöjärvellä – sitten ratkesi ikiaikainen ongelma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Montako nosturia tarvitaan nostamaan nosturi? Tämä kysymys on ollut jossain vaiheessa miljoonien ihmisten mielissä, ja eilen asiaan saatiin viimein vastaus hyvin konkreettisella tavalla. Ja nyt Stara on saanut siitä haltuunsa myös kuvamateriaalia.

Kuva: Mika Yli-Jyrä
Kuva: Mika Yli-Jyrä
Kuva: Mika Yli-Jyrä
Kuva: Mika Yli-Jyrä

Eilen Tampereen kupeessa Ylöjärvellä nähtiin nimittäin ikävä tilanne, kun suurikokoinen nosturiauto syttyi yllättäen kesken ajamisen tuleen iltapäivällä neljän maissa. Rajussa tulipalossa nosturi tuhoutui täysin, ja tilanne ja sen raivaaminen aiheuttivat liikenteelle jonkin verran ongelmia.

Samalla kuitenkin selvisi vastaus siihen kuinka monta nosturia tarvitaan nostamaan nosturi ilmaan. Vaikka palanut nosturi oli erittäin suurikokoinen, riitti sen nostamiseen kaksi vastaavan kokoista nosturia. Staran toimitus kiittää asian ratkaisemisesta valpasta lukijaansa.