Anais Zanotti ystävineen rannalla – tittelille löytyi perusteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. Neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, mutta nyt hänet nähdään rannalla.

Splash
Splash

Eilen ranskalaismalli nähtiin nauttimassa aurinkoisesta rantaelämästä Miami Beachilla yhdessä ystävänsä Ana Bragan kanssa. Samalla saatiin perusteluja Anaisin saamalle tittelille.

28-vuotias ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash