Michelle Rodriguez paljasti upean rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista toimintarooleistaan tunnettu latinotähti Michelle Rodriguez paljasti pari vuotta sitten Entertainment Weekly -lehdelle olevansa biseksuaali. Hänet on sittemmin yhdistetty romanttisessa mielessä mallikaunotar Cara Delevigneen ja näyttelijä Zac Efroniin.

Splash
Splash

Parhaillaan Michelle Rodriguez vierailee Cannesissa, jossa hän osallistuu elokuvafestivaaleille lukuisten muiden julkkistähtien tavoin. Eilen Michelle ehti kuitenkin ottaa myös rennosti hotellinsa uima-altaalla, jonne hän oli pukeutunut valkoisiin bikineihin.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash