13-vuotias tyttö Facebookin herutuskuvissa ”19-vuotiaana” – äidin kostosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat suomalaisetkin teinitytöt esiintyvät yhä useammin sosiaalisessa mediassa ja varsinkin yksityisviesteissä vähäpukeisina ja jopa alastomana. Tällaiset kuvat voivat tuoda mukanaan vakavia ongelmia. Monet nuorista esiintyvät lisäksi vanhempina kuin oikeasti ovat.

Nyt amerikkalainen perheenäiti Val Starks on saanut 13-vuotiaan teinityttärensä kiinni Facebookissa julkaistuista herutuskuvista, joissa tyttö poseerasi vain rintaliivit ylävartalonsa peittona. Lisäksi tytär ilmoitti yhteisöpalvelussa olevansa 19-vuotias.

ATTN ALL PARENTS PLEASE WATCH WHAT HAPPENS TO A GROWN ASS 13 YEAR OLD… MY CHILD

Posted by Val HairLyfe Starks on 17. toukokuuta 2015

Äiti päätti järjestää tyttärelleen ikimuistoisen opetuksen, josta on nyt tullut valtaisa nettihitti. Äiti nimittäin kovisteli tytärtään videokameran kuvatessa. Tytär joutui myöntämään kameran edessä oikean ikänsä ja kertomaan mitä tuli tehtyä. Sitten äiti julkaisi videon Facebookissa.

Tähän mennessä video on katsottu yli 12 miljoonaa kertaa. Video on aiheuttanut paljon keskustelua, ja valtaosa pitää sitä oikeutettuna, koska video ehkä pelasti teinitytön joltain vielä pahemmalta kohtalolta.