20 vuotta vanha juusto revittiin käsistä – myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viinit ja jotkut juustot kuuluvat siinä mielessä samaan sarjaan, että vuodet tekevät molemmille hyvää. Esimerkikei extra-vanha gouda on monien suosikkiherkkua. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin myyty todella vanhaa juustoa, ja kauppa kävi kuin rajuilma. Kaikki myytiin hetkessä loppuun.

Splash
Splash

Pieni Yhdysvaltojen Wisconsinissa sijaitseva perheyritys The Hook’s Cheese Co. toi nimittäin myyntiin erän 20 vuotta kypsytettyä juustoa, jonka hinta ei ollut ihan halvimmasta päästä. Herkun kilohinta oli nimittäin noin 100 euroa. Siitä huolimatta ostajia tungeksi paikalla kunnes koko erä myytiin loppuun.

Perhe kuvaili juuston makua uskomattoman aromikkaaksi ja kermaiseksi, ja vuosien mukanaan tuomat kristallit olivat juustossa poikkeuksellisen suuria. Perhe lahjoittaa juustosta saamistaan tuloista 40.000 dollaria paikallisen yliopiston maidontutkimukselle.

Splash
Splash