Supermalli esitteli upean pikkusiskonsa – geenit kunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gigi Hadid on alkaneen vuoden ylivoimaisesti suurin nousija mallimarkkinoilla koko maailmassa. 20-vuotiaan supermallin äiti on entinen huippumalli Yolanda Foster. Nyt Gigi on esitellyt pikkusiskonsa julkisuudessa.

Splash
Splash

Gigi osallistui New Yorkin Lincoln Centerissä järjestettyyn CFDA Fashion Awards -tilaisuuteen yhdessä pikkusiskonsa Bella Hadidin kanssa. Bella toimii myös mallina, mutta ei ole vielä saanut yhtä hyvin jalansijaa kuin isosiskonsa. Kauneutta perheessä kuitenkin selvästi riittää.

Muotimaailmassa Gigi Hadidin nimi on jo monelle tuttu. Tähtönen tunnetaan myös julkkisten muodostamasta kaveriporukasta, johon kuuluvat mallit Cara Delevingne, Kendall Jenner, Hailey Baldwin ja laulajatar Selena Gomez. Gigin äiti Yolanda Foster esiintyy nykyään Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash