Chisu tekee paluun – uusi levy vuosien jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Chisu julkaisee uuden singlen perjantaina 7. elokuuta. Urallaan yli 200.000 albumia myynyt Chisu työstää parhaillaan syksyllä julkaistavaa albumiaan.

Chisun edellinen studioalbumi Kun Valaistun julkaistiin vuonna 2011 ja se on myynyt yli 100.000 kappaletta.

– Olen kirjoittanut kappaleet vuosien 2012 – 2015 aikana. Prosessi on ollut aivan uudenlainen, koska yleensä olen tehnyt albumit alusta loppuun reilussa puolessa vuodessa. On ollut tärkeää pitää ensimmäistä kertaa selkeä tauko. Nyt tuntuu todella hyvältä palata takaisin, kun olen valinnut polkuni uudelleen takaisin musiikin pariin, Chisu kertoo.

Syksyllä julkaistavan albumin myötä Chisu lähtee kiertueelle loppuvuodesta. Hänet on palkittu urallaan yhdeksällä Emma-palkinnolla ja Teosto-palkinnolla. Chisu on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kaikki albuminsa itse. Chisu esiintyy ensi kertaa taukonsa jälkeen tulevana lauantaina Live Aid -konsertissa Helsingin Olympiastadionilla.