Twerkkauksella tonnin tili Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twerkkaus nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen, kun teinipoppari Miley Cyrus heilutti takapuoltaan MTV-gaalassa miljoonien televisiokatsojien edessä. Sittemmin twerkkaus on muodostunut aidoksi lajiksi ja suosituksi harrastukseksi, jossa järjestetään kilpailuja myös Suomessa.

Lauantaina 13. kesäkuuta Tampereella järjestetään Twerkkaa Tonni -niminen kilpailu, josta voittaja poistuu tuhat euroa rikkaampana. Kilpailun järjestäjiä ovat Miss Tampere -kilpailun taustalta tuttu malli-juontaja Taru Sokka ja hänen serkkunsa, hallitseva twerkkauksen SM -voittaja Tia-Maria Sokka.

– Tia-Maria opettaa nykyisin twerkkausta suomalaisille ja se on nouseva tanssilaji. Laji on saanut suuren suosion, sillä alalla järjestetään paljon esimerkiksi workshoppeja, jotka ovat olleet jopa loppuunmyytyjä. Kilpailuun odotetaan ennätysmäärää osallistujia, Taru Sokka kertoi Staralle.

Twerkkaa Tonni -kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna lauantaina.