Vieras ulkoavaruudesta? Kalastajan karmaiseva saalis aiheutti kauhua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että ihmiset eivät ole universumissa yksin. He uskovat, että on olemassa lukemattomia asuttuja planeettoja. Maassa on kuitenkin yhä paljon löydettävää esimerkiksi merissä, ja sieltä onkin nyt ilmestynyt karmaiseva olio.

Taiwanilaisen Wei Cheng Jianin julkaisemalla videolla kalastaja oli nostanut merestä pitkän kirkkaanvihreän olion. Penghun satamassa kalastaja ryhtyi tarkastelemaan löydöstään tarkemmin, ja silloin se ryhtyi liikkumaan. Madon kaltaisen otuksen päästä tuli esiin vaaleanpunainen pitkä uloke, jolla se ehkä tarkasteli ympäristöään tai saalisti.

Otuksen lajista ei ole vielä varmuutta, mutta löydös on nyt aiheuttanut Taiwanissa paniikkia, sillä jotkut ihmiset uskovat sen olevan vieras ulkoavaruudesta. Toiset uskovat sen olevan limamato, joka käyttää imukärsää saalistukseen. Jotkut limamadot voivat kasvaa jopa 30 senttiä pitkiksi.