Seksikkäin sisko ylpeä muodoistaan – yläosattomana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina ja realitytähtenä tunnettu Joanna Krupa vaihtoi taannoin radikaalisti tyyliään päättäessään luopua pitkistä hiuksistaan ja leikkaamalla hiuksensa lyhyiksi. Kaunotar on selvästi tyytyväinen uuteen tyyliin ja vartaloonsa.

Splash
Splash

Joanna kuvattiin nimittäin nyt Miamissa, jossa hän nautti rantaelämästä yläosattomissa rinnat paljaana. Mukana oli myös aviomies Romain Zag1, joka nautti vesileikeistä ja intiimeistä tunnelmista vedessä yhdessä vaimonsa kanssa.

Joannalla on yleensä nähty vain yksi hiustyyli, ja se on ollut pitkät blondatut kutrit. Uusi lyhyt hiustyyli on tuonut Krupan tyyliin ryhtiä ja virkistävää vaihtelua. Kampaajan kädenjälki on ollut ensiluokkaista ja Krupa on ollut silminnähden iloinen uudesta tyylistään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash