Alastomana joogaamisen suosio kasvaa – julkkikset hurahtivat lajiin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Joogaa harrastaville on nykyisin tarjolla useita eri variaatioita lajista. Yksi uusimmista joogasuuntauksista on alastonjooga, jossa rentoudutaan ilman rihman kertämää. Nyt myös monet televisiojulkkiksista ovat hurahtaneet lajiin.

Metro-lehden mukaan Englannissa ja Australiassa lajista on tullut suosittu tähtien keskuudessa ja yksityistunneille on alkanut olla kysyntää. Yksityistunnit on suunnattu erityisesti julkkiksille, jotka haluavat treenata yksityisyyttään varjellen. Laji on vetänyt puoleensa muun muassa My Kitchen Rules -sarjan tähdet Chloe Jamesin ja Kelly Ramsayn. Kuuluisat radiojuontajat Heidi Anderson ja Kim Owen ovat myös hurahtaneet lajiin.

On sanomattakin selvää, että laji on ennen kaikkea uskaliaille suunnattu, sillä joogaposeerauksissa kriittisia paikkoja esitellään takana joogaaville aitiopaikalta. Ehkäpä siitä syystä julkkikset käyvät vain yksityistunneilla ystäviensä kanssa. Alastomuudesta nauttiville rentoutujille alastonjooga on varteenotettava vaihtoehto.