Näin kauniita suuret aallot ovat pinnan alapuolelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veden pinnalle muodostuvien aaltojen tuijottaminen voi olla jopa hypnoottista puuhaa. Useimmat ihmiset ovat päässeet seuraamaan vesimassojen liikkeitä kuivalta maalta käsin. Aaltojen murtuminen näyttää kuitenkin vielä upeammalta veden alta käsin.

Tom Lurien Blue-nimisessä Vimeo-videossa aaltojen liikkeitä päästään seuraamaan syvyyksistä käsin. Jättiläismäisten vesimassojen liikkeiden seuraaminen saa aivan uudenlaisen ulottuvuuden pinnan alta. Videolla eteen avautuvat vedenalaiset näkymät ovat paikoitellen kuin kokonaan toiselta planeetalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat