Mies ajoi mehiläispesän yli – mehiläiset pistivät kuoliaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mehiläiset pistivät traktorilla ajavan maatilanomistajan kuoliaaksi Teksasissa. Mies oli ajanut traktorillaan mehiläispesän yli, minkä jälkeen mehiläiset olivat lähteneet vihaisina seuraamaan traktoria ja kaataneet miehen maahan.

54-vuotias Rogerio Zuniga kuoli ajettuaan mehiläispesään. Zunigan sisko Lisa kommentoi Metro-lehden mukaan, että mehiläiset olivat repineet miehen pistoksillaan. Mies oli siskon mukaan ollut löydettäessä täynnä auki ammottavia haavoja.

Pesään ajettuaan Zuniga oli noussut traktoristaan ja lähtenyt juoksemaan mehiläisparvea pakoon. Mies oli ilmeisesti kaatunut juostessaan pakoon, minkä jälkeen mehiläiset olivat hyökänneet hänen kimppuunsa.

Kuolema on tullut paikallisille shokkina ja tapaus on saanut kyläläiset pelkäämään mehiläisiä nyt enemmän kuin koskaan. Mehiläispesiä on alettu Metro-lehden mukaan etsimään ja poistamaan alueelta.