Venäläinen kampaamo ratsattiin – hiustenleikkuuta alastomilta naisilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit ovat suorittaneet ratsian parturikampaamossa Moskovassa kuultuaan, että liikkeestä voi ostaa hieman epätavallisempia palveluita. Kampaajat leikkasivat lisämaksusta miesten hiuksia alasti, mikä aiheutti humalaisten miesten jonon ulos asti ja sai poliisitkin kiinnostumaan kampaamon toiminnasta.

Poliisi oli Metro-lehden mukaan mennyt alunperin kampaamon asiakkaaksi peitetehtävässään, jonka tarkoituksena oli saada työntekijät kiinni huumeiden myymisestä. Poliisi oli yllättynyt, kun hänelle olikin tarjottu hiustenleikkuun yhteydessä lisäpalvelua, jossa nainen leikkaisi miehen hiukset täysin alastomana.

Palvelu oli aiheuttanut ongelmia naapurissa toimivan autististen lasten koulun kanssa, sillä humalaiset asiakkaat olivat monesti menneet väärästä ovesta kampaamon sijaan kouluun sisälle. Poliisi kuvasi salaa kameralla kampaamokäyntinsä, jonka päätyttyä alaston kampaaja oli tarjonnut vielä ylimääräistä intiimimpää aikaa itsensä kanssa rahaa vastaan.