Justin Bieberin alastonkuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bora Boralla lomaileva poptähti Justin Bieber on julkaissut uskaliaan kuvan Instagramissa. Jahdin kannella seisoskeleva mies katselee henkeäsalpaavan upeita maisemia alastomana. Kuva, jossa 21-vuotias komistus esittelee takapuoltaan, on saanut fanit villiintymään.

Kuvan perusteella Justin on viettänyt päiväänsä alasti keskellä merta. Koska rauhallisessa ja eristäytyneessä ympäristössä ei ole näkynyt paparazzeja, on mies ottanut ohjat omiin käsiinsä. Ainakaan toistaiseksi Instagram ei ole nähnyt kuvassa mitään sopimatonta.

Instagram
Instagram

Daily Mail -lehden mukaan Justinin hyvä ystävä poptähti Miley Cyrus ihastui alastonkuvaan välittömästi. Tähtönen on tunnettu irvokkaista ja riettaista kuvistaan, joten hänestä oli ilahduttavaa nähdä Justinin seuraavan hänen esimerkkiään. Miley julkaisi kuvan Bieberin takapuolesta myös omalla Instagram-tilillään. Cyrus pilaili Justinin kuvalla, muokkaamalla miehen takapuolta isommaksi. On sanomattakin selvää, että Justinin naisfanit ovat varmasti olleet kuvista ilahtuneita.