Miehelle kasvoi rinnat – johtui kanansiipien sisältämistä hormoneista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias kiinalainen mies huomasi kauhukseen, että hänelle on vuosien varrella kasvanut rinnat. Muuten hoikassa kunnossa oleva mies alkoi havaitsemaan muutoksen rinnassaan, kun hänen nänninsä alkoivat kasvaa ja rinnan sisälle alkoi vähitellen muodostumaan kudosta.

Mr Li -nimellä tunnettu kiinalainen mies kävi lääkärin vastaanotolla huomattuaan, että hänelle on alkanut kasvamaan rinnat. Metro-lehden mukaan lääkäri oli kehottanut miestä jättämään ruokavaliostaan kanan ja kaiken valkoisen lihan, ja siirtymään vihanneksiin ja hedelmiin. Lääkärit olivat kertoneet, että miehen säännöllisesti nauttimat kanansiivet sisälsivät niin paljon lisättyjä hormoneja, että hänelle oli alkanut kasvamaan rinnat.

Mr Lin tilaa kutsutaan nimellä naisnisäisyys, joka johtuu kanaan lisätyistä hormoneista. Kananlihan hormonit ovat saaneet miehen omat testosteroni- ja estrogeenitasot sekaisin, minkä vuoksi liiallinen estrogeenintuotanto on alkanut kasvattamaan miehelle rinnat.