Pikkutyttö otti mallia isästään – temppuvideoista nettihitti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuusivuotiaan Riley Dashwoodin temppuvideot ovat vertaansa vailla. Isänsä innoittamana pikkuneiti on nimittäin opetellut heittelemään tavaroita paikoilleen hämmästyttävällä tarkkuudella.

Tyttö on ottanut esimerkkiä isästään, jolla on tapana pelleillä ja jonglöörata erilaisilla tavaroilla. Daily Mail -lehden mukaan yhteinen kiinnostus tavaroilla temppuilemiseen johti siihen, että isä alkoi opettaa tytärtään taitavammaksi. Sen seurauksena on syntynyt useita hauskoja nettivideoita.

Rileyn Youtube-kanavalla on äskettäin julkaistu koostevideo hänen tempuistaan. Videolla näytetään myös pieleen menneet temput ja niitähän on huvittavan paljon. On sanomattakin selvää, että tällä tytöllä on isänsä kanssa erikoinen yhteisharrastus.