Pastori suositteli syömään eläviä käärmeitä: ”Maistuvat suklaalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmassa on olemassa erilaisia uskontoja ja tapoja harjoittaa niitä. Moniin liittyy erilaisia perinteitä ja rituaaleja. Nyt otsikoihin on noussut Etelä-Afrikassa toimiva End Times Disciples Ministries -seurakunta, jonka kokoontumisessa syötiin eläviä käärmeitä.

Etelä-Afrikan Pretoriassa toimiva pastori Prophet Penuel esitti seurakuntansa jäsenille melko epätavallisen pyynnön. Pastori pyysi nimittäin jäseniä haukkaamaan uskontunnustuksenaan palasen elävästä käärmeestä.

Houkuttimena Prophet Penuel oli vielä vakuuttanut, että käärmeet tulevat heidän suussaan maistumaan suklaalta. Pastori oli saanut seurakunnan jäsenet syömään eläviä käärmeitä, jotka olivat heidän mukaansa maistuneet suklaalta.

Seurakunnan jäsenet olivat Telegraph-lehden mukaan kommentoineet, että käärmeet maistuivat erilaiselta suklaalta, mutta hyvältä. Yksi oli kommentoinut käärmeen olleen parasta suklaata, jota hän oli ikinä maistanut.