Pari harrasti seksiä puhelinkopissa – ohikulkija ryhtyi kuvaamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat kuulustelleet brittipariskuntaa, jonka epäillään harrastaneen seksiä julkisella paikalla Tamworthissa. Poliisit olivat saaneet lukuisia yhteydenottoja siveettömästi käyttäytyneestä parista. Heillä oli myös tapauksesta silminnäköijöiden ottamia kuvatodisteita.

41-vuotias Lisa Kerley ja 30-vuotias Gavin Wain myönsivät syyllisyytensä. Pariskunta puolustautui sillä, että he olivat vasta äskettäin alkaneet tapailla, eivätkä he kyenneet pitämään näppejään erossa toisistaan.

Lisa kertoi poliisille, että he olivat olleet matkalla paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen. Seksinnälkä oli yllättänyt kesken matkan, joten he olivat menneet rakastelemaan kadun vieressä olleeseen puhelinkoppiin. Metro-lehden mukaan viranomaiset päättävät lähiaikoina pariskunnan rangaistuksesta. Pari tulee todennäköisesti saamaan sakot siveettömästä toiminnastaan.