F1-supertähti Lewis Hamilton hankki massiivisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on julkaissut Instagramissa kuvan uudesta tatuoinnistaan. 30-vuotias F1-maailmanmestari oli suunnannut New Yorkiin tapaamaan kuuluisaa tatuointitaiteiljaa. Julkkisten suosima taiteilja Bang Bang on Lewisin tatuoinnin takana.

Bang Bang on tehnyt useille maailman tähdille tatuointeja, kuten esimerkiksi Rihannalle. Hamiltonilla oli kovat odotukset tatuointinsa suhteen, eikä hän tullut pettymään.

Daily Mail -lehden mukaan Lewis kesti pitkäkestoisen ja kivuliaan tatuointiurakan mukisematta. Hän julkaisi muutamia kuvia hetkestä, jolloin hän oli taiteilijan käsittelyssä. Nyt miehen rintaa koristaa suuri leijonan pää, jota mies on esitellyt ylpeydellä.

@bangbangnyc

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi