Tikkurila Festival teki kävijäennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Hiekkaharjussa perjantaina ja lauantaina pidetty Tikkurila Festivaali keräsi lähes 20.000 hengen yleisön. Festariväki sai nauttia Hiekkaharjun urheilukentällä aurinkoisesta säästä kotimaisten huippuartistien esityksin.

– Tikkurila Festivaali järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran, ja pääsimme tuolloin 15.000 kävijään. Tänä vuonna lopputulos oli vieläkin parempi, joten olemme erittäin tyytyväisiä. Olemme päättäneet, että festivaali pidetään myös ensi vuonna, ja palaamme silloin taas tänne Hiekkaharjuun, kertoo festivaalin promoottori Jan Grehn.

Tikkurila Festivaalilla nähtiin Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Miljoonasade, Disco Ensemble, Paula Koivuniemi, Eppu Normaali, Arttu Wiskari, Jukka Poika, Pariisin kevät, Olavi Uusivirta, Apulanta, Haloo Helsinki!, Stig, Von Hertzen Brothers, Sanni, Yö, Ile Kallio Big Rock Band, Nopsajalka, Janna, Elonkerjuu, Antti Tuisku ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tikkurila Festivaali keskittyy jatkossakin konseptinsa mukaisesti ainoastaan kotimaiseen musiikkiin ja festivaalin tavoitteena on olla maamme suurin puhtaasti kotimaisen musiikin festivaali.

Tikkurila Festivaali on avoin kaiken ikäisille musiikin ystäville. Kulkuyhteydet ovat hyvät, sillä Hiekkaharjuun pääsee Helsingistä junalla noin puolessa tunnissa. Asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle.