Kalastajat todistivat huikeaa näkyä – valtava kalmari yritti varastaa saaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläiset merimiehet ovat kohdanneet kalastusreissullaan merihirviötä muistuttaneen otuksen. Jättimäinen kalmari oli uinut lähelle kalastajien alusta ja napannut kiinni heidän kalasaaliistaan. Valtavan kokoinen kalmari yritti varastaa saaliin kalastajilta.

Yksi miehistä on kuvannut videolle tilanteen, kun merimiehet yrittivät irroittaa kalmaria saalista. Hirviömäisen suuri mustekala lopulta luovutti ja ui pois aluksen vierestä.

Daily Mail -lehden mukaan asiantuntijat ovat tutkineet videokuvaa suurella mielenkiinnolla. Havainnot jättikokoisista kalmareista ovat harvinaisia. Joidenkin yksilöiden tiedetään kasvaneen jopa 15 metrisiksi. Jos kalastajat olisivat törmänneet kalmariin pienellä veneellä, olisi näky saanut heidät todennäköisesti kauhun valtaan.