Kapteeni juovuksissa? Liettuan merivoimien sotalaiva törmäili satamassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liettualaisessa satamassa nähtiin hiljattain erikoinen tilanne, kun yksi laivaston aluksista lähestyi satamaa vaarallisella tavalla. Silminnäkijät seurasivat epävarmasti liikkuvan aluksen lähestymistä ja monet alkoivat kuvata tilannetta videolle.

Kuvamateriaali osoittaa, että aluksen lähestymitapa oli pahasti pielessä. Alus oli aluksi törmätä satamaan ankkuroituun lauttaan. Alus onnistui täpärästi väistämään törmäyksen, mutta sitten tielle ilmaantui toinen este.

Kapteeni ohjasi aluksen päin laituria. Aluksen peräosa törmäsi laituriin ja koko alus heilahti sen voimasta. Aluksen miehistöllä oli kuitenkin onnea matkassa, sillä alus ei vaurioitunut vakavasti eikä kukaan loukkaantunut törmäyksessä.