Chisu palaa neljän vuoden tauolta – uusi single tällä viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Chisu julkaisee tämän tällä viikolla uuden Ihana-singlensä. Kappale on kuunneltavissa Spotifyssa 7. elokuuta ja muissa digitaalisissa palveluissa seuraavana päivänä.

Urallaan yli 200.000 albumia myynyt Chisu työstää parhaillaan syksyllä julkaistavaa levyään. Chisun edellinen studioalbumi Kun Valaistun julkaistiin vuonna 2011 ja se on myynyt yli 100.000 kappaletta.

– Olen kirjoittanut kappaleet vuosien 2012 – 2015 aikana. Prosessi on ollut aivan uudenlainen, koska yleensä olen tehnyt albumit alusta loppuun reilussa puolessa vuodessa. On ollut tärkeää pitää ensimmäistä kertaa selkeä tauko. Nyt tuntuu todella hyvältä palata takaisin, kun olen valinnut polkuni uudelleen takaisin musiikin pariin, Chisu kertoo.

Syksyllä julkaistavan albumin myötä Chisu lähtee kiertueelle loppuvuodesta. Chisu on palkittu urallaan yhdeksällä Emma-palkinnolla sekä Teosto-palkinnolla. Chisu on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kaikki albuminsa itse.