Lewis Hamilton lemmenlomalla Rihannan kanssa – suhdehuhut varmistuivat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Lewis Hamilton julkaisi äskettäin Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään. Mies oli ottanut kuvan päänsä yläpuolelta, jotta fanit näkisivät mistä oli kyse. Uusi tyyli tyrmättiin fanien taholta välittömästi. Parhaillaan Hamilton lomailee Rihannan kanssa.

Lewis ja Rihanna bongattiin jo pari päivää sitten osallistumassa samaan karnevaaliin Barbadoksella, ja eilen heidät kuvattiin samalla huvijahdilla yhdessä ystäviensä kanssa. Aiemmin Pussycat Doll -yhtyeen Nicolen kanssa pitkään seurustellut formulatähti on siis viihtynyt viime päivän toisen laulajatähden seurassa.

Lewis Hamilton letitti hiuksensa ilmeisesti Barbadoksella vietetyn loman kunniaksi. Monet faneista epäilevät, että poptähti Rihanna oli kannustanut Lewisia kokeilemaan erikoista hiustyyliä. The Sun -lehden mukaan Rihanna ja Lewis ovat tapailleet salaa heinäkuusta lähtien. Loma Barbadoksella todennäköisesti tarkoitti yhteistä aikaa popparin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash