Lady Gagan uusi tyyli: Paljettikulmakarvat seuraava kauneustrendi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gaga on hämmästyttänyt fanejaan uudella tyylillään. Kaunottaren kasvoja nimittäin koristavat kimaltelevat paljettikulmakarvat. Erikoisen tyylistä tekee se, että kiiltävät kulmakarvat on liimattu tähden omien kulmakarvojen yläpuolelle.

Vaikuttaisi siltä, että laulajatar on tykästynyt kiiltäviin kulmakarvoihinsa, sillä hänet on nähty jo useaan otteeseen New Yorkissa kimaltelevine meikkeineen. Gaga julkaisi myös Instagramissaan kuvia uudesta tyylistään.

Esiintymislavalle astelleen kaunottaren meikki oli kuvissa viimeistelty lisäkristellein ja -paljetein. Daily Mail -lehden mukaan meikki huokui Drag queen -henkeä ja on todennäköistä, että sitä Lady Gaga meikillään myös tavoitteli. Huomiotaherättävä show-meikki ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä mieltä tähden sulhanen oli kimaltelevista kulmakarvoista.

#jazzpunk

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi