Suppailu ja jooga yhdistettiin – uusi hittilaji?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joogaa harrastaville on nykyisin tarjolla useita eri variaatioita lajista. Yksi mielenkiintoisimmista joogamuodoista on tällä hetkellä suurta suosiota saavuttanut SUP-jooga. Ulkona tai uima-hallissa järjestetty tunti on tehokas, sillä SUP-laudan päällä tasapainoileminen on haastavaa.

SUP-joogaa opettavien mielestä veteen putoaminen ei ole haitaksi, sillä viileässä vedessä pulahtaminen saa veren kiertämään kunnolla. SUP-jooga on virkistävää vaihtelua kaikille joogan ystäville.

Daily Mail -lehden mukaan veden päällä tasapainoilu kuluttaa kaloreita tehokkaammin, sillä joogaposeerausten onnistuminen vaatii kehonhallintaa. Lihakset työskentelevät taukoamatta tasapainon saavuttamiseksi. Veden äärellä mieli rentoutuu ja joogakokemuksesta saadaan kaikki hyöty irti. Ehkäpä jatkossa joogatunteja järjestetään myös Suomessa uima-hallien puolella.