Mies pulahti järveen – kala iski kiinni nänniin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utahissa sijatsevassa Lake Powell -järvessä uiskentelee kalalaji, joka on monille uimareille tuttu. Pienet kalat tunnetaan erityisesti siitä, että ne uivat pelottomasti ihmisten vieressä ja saattavat välillä tarttua kiinni saaliin toivossa.

Yhdysvaltalaismies on onnistunut kuvaamaan videolle tilanteen, jossa kala tarttui kiinni hänen nännistään. Wyatt Green oli kahlannut veteen ja käynnistänyt kameransa. Ei mennyt aikaakaan kun yksi nälkäisistä kaloista alkoi väijyä miestä.

Metro-lehden mukaan kala ei malttanut odottaa miehen sukeltavan, vaan se hyppäsi vedestä kiinni miehen nänniin. Ilmeisesti kalan temppu ei satuttanut miestä. Jos kyseessä olisi ollut pirajia, olisi miehellä tullut varmasti kiire pois vedestä.

Metro-lehdessä ei kerrottu mikä kala on kyseessä. Se jäänee mysteeriksi.