Sharon Stone alastomana – upea näky vielä 57-vuotiaana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Sharon Stonella on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura Hollywoodissa. 1990-luvulla varttuneet muistavat tähden epäilemättä parhaiten rohkeasta roolistaan suositussa Basic Instinct -trillerissä. 57-vuotias Stone ei pelkää riisuuntua vanhemmallakaan iällä, kuten tuoreet otokset paljastavat.

Sharon Stone on riisuuntunut täysin alasti Harper’s Bazaar -lehden tuoreen numeron sivuille. Rohekista kuvista saadaan esimakua lehden Instagram-tilillä kahden mustavalkoisen otoksen muodossa.

Vaikka Sharon Stone tunnetaan seksisymbolina, ei näin aina ollut. Tähti paljastaa Harper’s Bazaarin haastattelussa tyylinsä olleen nuorempana huomattavasti kiltimpi, eikä hän saanut töitä näyttelijänä sillä häntä ei pidetty tarpeeksi seksikkäänä. Kaikki muuttui kun tähti riisuuntui Playboy-lehden sivuille vuonna 1990, ja hänet kiinnitettiin nopeasti Basic Instinct -elokuvan naispäärooliin.