Fifty Shades of Grey -tähti riisui taidekuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Dakota Johnson tunnetaan tällä hetkellä parhaiten roolistaan Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa. Kohutun elokuvan naispääosassa esiintyvä tähti riisui vaatteensa valkokankaalla, ja nyt hän tekee sen brittiläisen muotilehden kannessa.

Another Magazine -lehden tuoreen numeron kannesta nähdään peräti kolme erilaista versiota. Yhdessä kansikuvista Dakota Johnson poseeraa alasti peittäen rintansa käsivarsillaan. Toisessa versiossa tähti on niin ikään ilkosillaan, mutta peittää itseään satiinitakilla. Kesyimmässä kannessa Dakota makaa maassa farkkutakki päällään.

Nousujohdanteista uraa Hollywoodissa tekevä Dakota Johnson on Don Johnsonin ja Melanie Griffithin tytär. 25-vuotias tähti on nähty Fifty Shades of Grey -filmatisoinnin lisäksi elokuvissa kuten 21 Jump Street, The Social Network ja Need for Speed.

dakotajohnson14092015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat