Taitelijalla kuukautiset – maalasi Donald Trumpin kuvan verellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestynyt liikemies ja nykyisin Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trump esiintyy oregonlaisen taidemaalarin uusimmassa teoksessa. Sarah Levyn teos on herättänyt ihmisissä ristiriitaisia tuntemuksia, sillä taideteos on maalattu kuukautisverellä.

Metro-lehden mukaan Sarah Levy sai inspiraationsa taideteosta varten Donald Trumpin presidenttikampanjasta. Toimittajana, aktivistina ja taiteilijana työskentelevä Sarah Levy on yksi niistä, joka on raivostunut Trumpin kommenteista ja ajattelutavasta.

Taidemaalari odotti kuukautisiaan, jotta hän voisi maalata verellä Donald Trumpin muotokuvan. Monen mielestä taiteilijan on onnistunut teoksessaan, vaikka teos onkin maalattu verellä. Teoksesta on aistittavissa Sarahin turhautuminen Trumpiin. Levy ilmoitti, että hän aikoo myydä taulunsa eniten tarjoavalle ja hän lahjoittaa kaikki rahat maahanmuuttajien avustusjärjestöille.