Suomalaisduo remiksasi Kylie Minoguen laulaman kappaleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elektronisen musiikin duo Tom & Hills julkaisi taannoin No Brakes -kappaleen, jonka singlestä muodostui pienimuotoinen klubi- ja radiohitti monissa maissa. Lisäksi kappale nousi listaykköseksi Afrikassa. Nyt Tom & Hills on remiksannut kappaleen, jossa on mukana myös Kylie Minogue.

Parivaljakko kertoi Staralle miten he päätyivät muokkaamaan uusiksi NERVO-yhtyeen kappaleen, jonka vokaaleissa kuullaan myös maailmanluokan aussitähti.

– Yhteisen Los Angelesissa asuvan ystävän kautta saatiin yhteys NERVO:n tyttöihin vuosi sitten. Keskustelut etenivät siihen, että päästiin kuulemaan vasta julkaistun Collateral-albumin tulevia biisejä remixien teko mielessä, duo kertoi Staralle.

– Kovana Kylie Minogue -fanina oli suhteellisen helppo valita, että halusimme remiksata The Other Boys -biisin. Alkuperäisine Nile Rodgerssin kitarointeineen se oli discovoittoinen kappale, johon haluttiin saada vähän enemmän EDM-energiaa. Mukaan otettiin vielä legendaarinen JS16.

Kappaleen voi kuunnella tästä: