Joogaajan unelmien lomakohteet listattiin

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet nykymatkailijoista vaativat lomakohteeltaan muutakin kuin hyvän hotellin ja upeat hiekkarannat. Yhä useampi haluaa myös harrastaa lomallaan rentoutumisen lisäksi. Joogamatkojen suosio on ollut kasvussa viime vuosina ja yhä useampi eksoottinen lomakohde on houkutellut joogasta nauttivia turisteja.

Women’s Health -lehti on nyt listannut viisi matkakohdetta, joissa jokaisen joogaa rakastavan tulisi vierailla edes kerran eläessään.

Moher kalliot, Irlanti

Such a pretty place ?☀️? #moher #tourist #whynotsure #michael

Kuva, jonka Ailise Greaney (@alijgreaney) julkaisi

Jylhät Moherin kalliot Irlannin länsirannikolla ovat henkeäsalpaavan upea matkakohde. Rantakallioita ympäröivät luonto hurmaa kauneudellaan. Joogaa harrastavat ovat mieltyneet historialliseen paikkaan sen erityisen tunnelman vuoksi. Kallioiden kupeesta löytyy useita joogaajille soveltuvia majoituskohteita ja joogasessioita järjestetään kallioiden tuntumassa kahdesti päivässä.

Soulshine, Bali

Soulshinen keitaaksi kutsutun meditaatiokeskuksen on perustanut rocktähti Michael Franti. Soulshine tunnelmallinen sisustus on sekoitus modernia ja perinteistä balilaista tyyliä. Puutarhassa sijaitseva joogastudio on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Lomakylästä avautuu kaunis näköala riisipelloille, temppeleille ja viidakkoon.

Haramara, Sayulita, Meksiko

Haramaran lomakeskus on joogaajan unelma. Keskuksesta löytyy ulkoilmastudio joogasessioita varten. Lomakeskuksesta avautuu upea näköala Tyynelle merelle ja läheiseen poukamaan, joka tunnetaan valaiden bongauskohteena. Lomaparatiisin erikoisuus on suuri suolavesiallas. Joogasessioita järjestetään kaksi kertaa päivässä.

Xinalani Retreat, Puerto Vallarta, Meksiko

Eristäytyneellä saarella sijaitseva lomaparatiisi on täydellinen matkakohde rauhaa ja yksityisyyttä rakastaville. Merenrannan ja viidakon välissä sijaitseva meditaatiokeskus on suojassa luonnon siimeksessä. Xinalani Retreat -lomakeskus on ekologinen virkistyspaikka. Eettisten arvojen vaaliminen on yksi lomakeskuksen toiminnan perustoista.

Yemaya, Little Corn Island, Nicaragua

My new favourite swing #cornislands #coconuts

Kuva, jonka Jenn MacKenzie (@jfurmack) julkaisi

Yemaya on ekslusiivinen lomaparatiisi, joka sijaitsee tropiikissa turkoosin meriveden ympäröimänä. Lomakeitaan lähistöllä olevilla rannoilla hiekka on valkoista ja vedestä pilkistää esiin kauniita ja värikkäitä koralleja. Eloisa merielämä on yksi lomakohteen vetonauloista. Henkeäsalpaavan upeissa maisemissa mieli lepää. Ei ole ihme, että Yemaya on joogaajien mieleen.