Vaimo ei pitänyt lahjastaan – tuhosi uuden Audinsa kadun varrella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaisvaimo ei ollut kyennyt peittelemään pettymystään saatuaan mieheltään lahjaksi 89.000 euron arvoisen Audin. Ilmeni, että lahja ei ollut sellainen, mitä vaimo oli toivonut. Nainen päätti purkaa turhautumisensa upouuteen autoon ja hän tarttui kadulla olleeseen tiiliskiveen.

Mirror-lehden mukaan vaimo oli suuttunut siitä, että miehen ostama auto oli vääränlainen. Nainen oli toivonut lahjaksi perheautoa, jolla hän voisi kuskata lapsiaan. Vaimo oli sitä mieltä, että öky-Audi oli aivan liian pieni siihen tarkoitukseen.

Silminnäkijät seurausivat kauhistuneina vierestä, kun vaimo hajoitti luksusautonsa. Raivostunut nainen onnistui rikkomaan auton ikkunat ja sivupeilit. Ilmeisesti auton palauttaminen takaisin liikkeeseen ei ollut vaihtoehto.