Nainen laittoi hiuksiinsa polyuretaania – luuli purkkia muotovaahdoksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itäeurooppalainen nainen oli hakeutunut lääkärinvastaanotolle tehtyään karmaisevan mokan kampauksensa laitossa. Nainen oli nimittäin muotovaahdon sijaan suihkuttanut hiuksiinsa laajenevaa polyuretaanivaahtoa.

Hiuksissa oleva vaahto oli laajentunut valtavaksi palloksi ja jähmettynyt paikoilleen. Lääkärin vastaanottoaulassa odottaneet ihmiset ottivat naisesta salaa kuvan ja lähettivät sen ystävilleen. Myöhemmin kuva lähti leviämään verkossa.

Metro-lehden mukaan kuva on otettu Itä-Euroopassa, mutta tarkempia tietoja naisesta ei ole saatu. Voisi luulla, että naisen vaihtoehdot olivat vähissä ja ainoa keino irroittaa jähmettynyt vaahto hiuksista oli leikkaaminen. Ehkäpä seuraavalla kerralla nainen on tarkempi siitä, mitä muotoilutuotteita hän käyttää hiuksiinsa.