Simpsonit-fanit järkyttyivät – hittisarja loppuu?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Simpsonit-animaatiosarja aloitti tänä vuonna Yhdysalloissa jo 27. tuotantokautensa. Sarja on onnistunut säilyttämään suosionsa vuosikymmenten ajan, mutta loppu saattaa olla lähellä jo muutaman vuoden päästä.

Simpsonien tuottaja Al Jean paljasti The Hollywood Reporter -sivustolle, ettei hän usko sarjan jatkuvan 30. tuotantokautensa jälkeen. Miehen mukaan on olemassa jopa mahdollisuus, että ensi vuonna alkava 28. kausi jäisi sarjan viimeiseksi.

– Mielestäni on todennäköisintä, että sarja päättyy 30. tuotantokauden jälkeen. Olen tosin ollut ennenkin väärässä. Luulin sarjan jatkuvan noin viiden kauden verran kun aloitin työni sen parissa, Al Jean kertoi.

Simpsonien tulevaisuus oli tänä vuonna vaakalaudalla, kun lukuisten hahmojen ääninäyttelijänä toimiva Harry Shearer ilmoitti jättävänsä sarjan. Myöhemmin miehen uutisoitiin kuitenkin allekirjoittaneen uuden, rahakkaan sopimuksen sarjan tuottajien kanssa.